Binnen kijken #1_de loft van Stien_

img_9300

img_9284

Welkom in de loft van Stien! Deze dertigjarige interieurvormgever woont in de tuin van haar ouders in het Leuvense. Haar vader, namelijk de architect, houdt van lege ruimtes die je opvult met meubels. Zo kan je eigenlijk altijd je interieur veranderen wanneer je maar wil. Om hem te citeren: mijn ontwerpen zijn eigenlijk dozen in verdiepen op elkaar. En verrassend mooie aanpak, als je het mij vraagt!

img_9337

img_9318

De loft is 80m² en bestaat uit een staalstructuur met een houtskelet, bovendien is ze gelegen op het eerste verdiep. Zo is er dan ook een grote carport voorzien onder de loft!
Het opklappend dak zorgt voor veel natuurlijk licht in de ruimte. En eigenlijk waan je jezelf niet in de tuin van haar ouders, want de groene bebossing voor de loft zorgt voor voldoende privacy.

 

Zoals je kan zien is Stien iemand die van wit en detail houdt, haar studies zorgden voor een mooie vormgeving van de loft. Er zijn toch enkele kleurrijke details aanwezig en de eetset van Vitra staat mooi centraal in de ruimte.
De kast in het midden van de loft zorgt voor scheiding van de leef- en slaapruimte. Achteraan is er zelfs een wasplaats voorzien, de kast zorgt voor opslag. En die is nodig als je Stien haar klerencollectie hebt gezien.. 😉

img_9310

img_9344

 

Voor extra sfeer en gezelligheid is er nog een terras aangelegd waar Stien van de zon kan genieten.

is it summer yet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s