Moodboard slaapkamer

Wat zijn jullie vereisten voor een slaapkamer? De onze is voornamelijk functioneel, we hebben ook bewust gekozen voor de kleinste kamer. Want de kamer zal enkel van nutย zijn om in te slapen en onze kledij op te bergen.

Maar in deze “kleine ruimte” wil ik wel graag rust en gezelligheid behouden. Het moodboard van de muren en het behang is wit getint. Graag hadden we houten balken tegen de muur van het bed geslagen, maar we opteren ook voor een printbehang (veel makkelijker met stopcontacten en schakelaars).
Ons bed komt van Ikea (leftover van mijn studententijd in Antwerpen) en het is gemaakt van licht hout. Daarnaast heb ik nog een witte kast en gaan we de algot– of elvarli-serie, die zijn lekker praktisch en zelf in te delen.

We streven vooral naar het functioneel gebruik van de kamer, zodat er geen andere rommel in verzeild geraakt. Dat haat ik bijvoorbeeld aan mijn kamer nu, mijn bureau en fotomateriaal staat er in, tevens ook mijn boekenkast.
De muren wil ik ook clean houden, gezien de kasten veel “muur” in zullen nemen. We hebben geluk met een ruim raam, de natuurlijke lichtinval is goed. Aan gordijnen denk ik nu nog niet echt, het huis is voorzien van rollen. En de winterperiode komt er aan..

Na een korte samenvatting, toon ik graag mijn moodboard. > wit, grijs, licht, hout

e924728494cd74b9165e61cbaba4a4e3

45cf867213246c5aa6fb27b3cef2db21

closets1

Meer inspiratie over onze slaapkamer is hier op Pinterest te vinden en tevens ook de copyright van deze foto’s.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s