Home update #7

IMG_0336

IMG_0342

Het resultaat van 1 laag

Net op de heetste week van 2016, nemen wij verlof. Een werkvakantie om ons huis goed onder handen te nemen. Stel je maar voor, lekker zweten onder de nok van het dak.. De meest ideale moment om te schilderen.

Maar het nieuws is niet enkel somber, we deden een uitstekende aankoop van muurverf. En hierdoor spaarden we een aanzienlijk bedrag uit. De verf werd aangekocht bij Kwantum en heet Ultradek. De naam klonk alvast veel belovend en dat was het resultaat ook!

ultradek

Voor 29 euro op kwantum.be

Het resultaat na 2 lagen

Je moet je voorstellen dat al onze muren een groene laag hadden, na de primer (lees erover in deze post) was het groen nog goed zichtbaar. En in zak en as dachten we veel geld kwijt te zijn aan dure verf, je weet wel.. Meer dan 100 euro voor 10 liter verf, niet dus!

Mijn lief haat mijn probeersels, ik wil alles graag eens “testen” vooraleer ik een ganse kamer verf. Na een korte discussie en een prachtig resultaat van mijn test, was onze beslissing getroffen.. De ganse gang van inkomhal tot zolderdeur zal wit geverfd worden.

De term ultradek heeft de muurverf niet verloren, met onze toch wel moeilijke muren.. was het resultaat na 2 lagen echt goed. Er is nog een ongoing discussie over de derde laag, maar deze ruimte is niet zoveel bewoonbaar als een woonkamer.
Ook opteerden we voor de muren en het plafond in dezelfde kleur te schilderen, onze muren zijn niet loodrecht met het plafond. Dus dan toont het meteen ook klassieker.

Als besluit wil ik meegeven dat voor muren met nieuw bezetsel, deze verf waarschijnlijk maar 1 laag nodig heeft. Dit kan ik binnen enkele weken meedelen, de woonkamer krijgt ook een laag ultradek over zich heen. De kwantumwinkels zijn te vinden op verschillende punten in Vlaanderen, hier te vinden.

IMG_0329

Na dag 1 en dus ook eerste laag 🙂

 

Ps: dit is geen gesponsorde post, al mijn bevindingen zijn op eigen basis. En ja, ik ben misschien wel een grote Kwantum-fan.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s