Thelma coffee & design – Leuven

Elke zomer trekken Annelies van Mus in de wolken en ikzelf er een dagje op uit. Om samen een stad te ontdekken op vlak van interieur, mode, lekkere lunch adressen en natuurlijk ook koffie!

Shop ● eat ● drink ● repeat. Dat kondigt de Instagram van Thelma aan en dus niet moeilijk dat deze conceptstore op ons lijstje stond.
Deze zaak leerde ik kennen dankzij Sophie van Sternum, ze verkoopt er haar collectie. De mix van koffie en design sprak me vooral aan bij Thelma. En het bezoek was zeker niet teleurstellend, het plaatje is compleet!

IMG_8400IMG_8394

Persoonlijk mocht er voor mij iets meer interieur zijn, ik vrees door de renovatie dat ik hier meer focus op leg dan op mijn kleerkast. Het gevoel in de winkel is  trouwens heerlijk, heel hartverwarmend winkelen. In deze conceptstore heb ik zoveel leuke merken ontdekt! #happcustomer

Na wat rondsnuffelen en een beetje keuzestress zijn we gebleven voor een koffie te drinken. Thelma heeft eigen hun logo op de koffiekopjes staan, hoe hip is dat?! En nog meer gelukzaligheid want de bonen zijn van de micro-roastery MOK uit Leuven (die helaas met vakantie was die dag). Ook verkrijgbaar bij Thelma is elke dag homemade taart, granola of soep, jammer genoeg waren onze buikjes toen al gevuld met taco’s.

IMG_8418IMG_8395

Dus voor iedereen wat wils, zelfs een kidscorner aanwezig. Thelma is trouwens heel makkelijk te vinden, een zijstraat van dé winkelstraat in Leuven. Aanrader bij een dagtripje aan de stad!

 

Thelma coffee & design 
Vaartstraat 12, Leuven
Open van maandag tot en met zaterdag van 10 u. 30 tot 18 u. 
Facebook & Instagram
Advertenties

2 gedachtes over “Thelma coffee & design – Leuven

  1. Vandenberghe katrien zegt:

    Dank je! Super dat jullie zo enthoesiast zijn, doet enorm plezier. Vanaf november zal er meer op interieur gefocust worden dus keep posted wij hebben een hoop nieuwe projecten en het is maar een begin; het beste moet nog komen;)

    Tot gauw!

    Katrien

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s