Home update #6

Er is al even geen update meer geweest, omdat er werken waren aan de verwarming. We (alle credits aan Tom) hebben zelf de goten geslepen om de buizen er in te plaatsen. Omdat we voorheen gietijzeren verwarming hadden hangen en al een deel verwarming  gerenoveerd was, namen we de optie om overal nieuwe verwarming te voorzien. Bovendien zijn hedendaagse chauffages minder storend in het interieur dan gietijzeren. We twijfelen nog over zo een witte omkasting, maar voor de moment blijft het zo voor nog even.
Om het werk niet neer te leggen, is onze nieuwe taak om alles schilderen met een primer. We hebben natuurlijk van die heerlijke muren met een groene onderlaag. Dit gaat zeker 8 lagen verf vergen voor die spierwit zal zien…
J O Y dus!
Gelukkig vlot het werk goed en mag ik blij zijn dat Tom een uitstekende schilder is. De witte haren (en snor) nemen we erbij, het is gewoon een leuk gevoel dat dit huis meer op een thuis begint te lijken.

Meer home updates volgen nog!

 

Advertenties

Een gedachte over “Home update #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s