Accentmuren kiezen – vliesbehang

 

 

Alles te vinden op mijn pinboard

De final touches zijn in aantocht, zo zie ik toch meer een eindresultaat voor ogen. In de plaats van een werf.. Soms is het zeer frustrerend, verder willen in werk en tijd. Mijn zinnen staan op verhuizen naar ons eigen stekje en het komt dichterbij.
Graag wil ik het huis opfleuren met leuke prints in meubels, accessoires en ook het behang aan de muren.

Gezien schilderen one hell of a job is en een accent op de muur zeker niet misstaat. Zo ging ik als voorbeeldige blogger op pinterest op zoek naar inspiratie. Wat opvalt is dat monochroom en print op de voorgrond treed, behang mag catchy zijn.. Maar mag zeker niet opvallen!
Welke ruimtes krijgen een accentmuur: de slaapkamers, mijn studio, keuken en veranda. Mijn angst voor witte ruimtes en leegte is groot, maar de wil voor opvulling en kitsch is er dan ook weer niet. Het gaat dus een mengeling zijn van beide, geloof mij als ik zeg dat ik even benieuwd als jullie ben.

Budgetair vliesbehang van Kwantum

 

Een selectie uit het aanbod van Brico
En inspiratie van mijn persoonlijke favoriet Karwei.

En gaat jullie keuze voornamelijk uit naar behangen of net schilderen? Of de combinatie van beiden, zoals ik?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s