Inspiration: graphic wallpapers

Nadat ik een vol glas koffie over mijn MacBook stootte, onhandigheid is mijn tweede naam, moest hij even op onderhoud. Bij zijn thuiskomst heb ik samen met mijn lief alles even op back-up geplaatst en deden we een reset.

Het voelt ZEN, een leeg bureaublad en alles weer op orde. Het zou een jaarlijkse gewoonte moeten worden..
Bij heel dit verhaal hoort ook een gepaste print om mijn desktop clean te houden. Na de zoekbalk van Pinterest te vullen met enkele termen, kwam ik terecht op de site van kaleidoscope design. Leuk minimalistisch en elke maand een update met nieuwe designs.

Volgen die handel en fijn weekend!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s