Hello South Tyrol

DSC_5877

Bijna 1 maand geleden gingen we, zoals een jaarlijkse traditie hoort te zijn, op wintervakantie in Italië. Een bewuste keuze omdat je hier meer van de zon kan genieten en het er eerlijk gezegd rustiger is dan een gemiddeld gebied in Oostenrijk.

Al bijna 3 jaar gaan we via Airbnb op appartement, dit jaar verbleven we in Kastelruth. Voldoende luxe in ons verblijf en een heerlijke regendouche na een dagje fysieke inspanning. Het fijne is dat wij alle vier (papa, broer en het lief) ervaren wintersporters zijn, we starten bij het openen van de liften en stoppen bij de sluit in de aprés-ski.
Wij gaan absoluut liever de koude opzoeken dan zomerverlof, aparte keuze misschien, maar een hele dag buiten zijn én toch culinair genieten van de Italiaanse keuken. Daar kan eigenlijk weinig aan tippen.

DSC_5961DSC_5917DSC_5795

Seiser Alm is gelegen in Zuid-Tirol, dichtbij het bekendere gebied Krönplatz. Er skiën veel locals, Duiters en af en toe hoor je wel wat Nederlands, maar ook bekende locals zoals Chiara van The Blonde Salad komen er ook.
Het allerfijnst aan Seiser Alm is dat je er relatief weinig moet aanschuiven aan de liften, de pistes hebben een goede kwaliteit én ’s middags geniet je van een lekkere pizza of pasta. We komen er al enkele jaren en dat zijn we van plan blijven te doen, een gebied geschikt voor kids mee te nemen op (lange) termijn.

DSC_5961 DSC_5923 DSC_5931

Meer info hier & op deze instagram

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s