COPAIN Hasselt

DSC_5741DSC_5748DSC_5747

Zoals de slogan zegt: eat, drink, smile and repeat, zo was mijn gevoel ook toen ik Copain binnen wandelde. Vooral die smile dan toch, want een muntgroene toog, tafels uit multiplex en muntgroene gietijzeren stoeltjes maken mij blij.
Hasselt zal mijn nieuwe werkplaats worden en nu ik volop aan het freelancen ben, zoek ik van tijd tot tijd een koffiebar/lunchplaats om mijn tijd door te brengen. Eigenlijk ben ik een die-hard king konger, maar ne keer iets nieuws mag ook hΓ©.

Als ontbijt-liefhebber heeft Copain mij wel wat te bieden, de kaart is zalig en héél democratische prijzen. Er zijn ook croques, toast en verse taart te krijgen, mijn keuze ging naar een granola met vers fruit. Moest ik smaak via het web kunnen doorsturen, het zou de beste zijn die je ooit gesmaakt hebt. Het geheim: Griekse yoghurt met honing.
Qua dranken kan je er natuurlijk ook koffie krijgen, maar Copain spits zich ook toe op bier, wijn en gin. Zeker voor ieders wat wils, wat diverse klanten over vloer zal brengen.

Mijn Scandinavische liefde in Hasselt is gevonden!

DSC_5740

DSC_5749DSC_5739

Openingsuren: dinsdag tot zaterdag 10 - 17 uur
Locatie: Zuivelmarkt 38, Hasselt
Advertenties

Een gedachte over “COPAIN Hasselt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s