Breakfast routine met FLOOM

Trust me, I’m a breakfast lover! Er is niets liever dat ik doe als ik opsta, in alle eerlijkheid ben ik geen early bird. Maar in het weekend neem ik mijn tijd om te ontbijten.. Noem mij ook geen traditionele ontbijter, pistoletjes zijn lekker. Maar ik ben meer voor Granola, havermout of Amercan pancakes en vooral véél fruit en lekkere koffie.

Doorheen de week probeer ik ook altijd goed te ontbijten, meestal kies ik steenvast voor havermout met melk en kaneel. Snel en makkelijk bereid, maar soms probeer ik mijn beste foodstyling capaciteiten boven te halen. Waarbij de borden soms Pinterest of Instagram waardig zijn..
Tijdens de persdagen bij Marnix & Ally kreeg ik een zakje Floom mee naar huis en de granola met cranberry en pecannootjes zijn getest en goedgekeurd. Wat ik vooral fijn vind, is dat Floom alles handmatig samen stelt. Ze hebben ook seasonal blends en een ruime keuze uit granola en muesli. Qua smaak niet te vergelijken met supermarktaanbod, daar betaal ik graag een extra centje voor!

Voor het aanbod van Floom kijk je best op hun website en eeuh enjoy your breakfast!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s