Maurice coffeebar – Berchem

DSC_5588DSC_5602DSC_5599 DSC_5591

In mijn blogarchief kan je lezen over Maurice in de Boerentoren, maar sinds kort is er een zusje in Berchem open gegaan. Dat was een bezoekje waard als koffie en interieurliefhebber! Nu moet ik stiekem toegeven dat ik vanuit de richting van het station kwam en er voorbij gelopen ben, terwijl de locatie pal op het plein ligt. Mijn roots liggen duidelijk niet meer in het Antwerpse, maar das nu buiten de kwestie.

De zaak oogt erg ruim, het is er rustig neerzitten, zelfs al is het er druk. Er zijn allerlei mini-eilandjes gecreëerd om gezellig te zitten, het interieur bestaat uit erg veel verschillende stoelen. Een mix van vintage en midcentury modern, samen een  mooi geheel.
Over de menu en het aanbod moet ik niet veel extra toevoegen, die is in principe hetzelfde als in de Boerentoren. Enkel voegt Berchem weekend brunches toe, iets wat meer de trend is om op zondag lekker samen aan tafel te zitten met vrienden en familie.

Het was moeilijk om er geen honderdduizend foto’s te nemen en op instagram te plaatsen, bovendien was de koffie zoals altijd zeer in orde! Ook at ik nog een soepke met ne dikke verse boterham, Veronique gaat voor kwaliteit. Vanaf nu ga ik vaker in Berchem afstappen dan in Centraal, want deze koffiebar verdient bezoekjes.

DSC_5605 DSC_5610 IMG_3925 DSC_5601DSC_5611IMG_3927

Maurice coffee bar: Cogels-Osylei 88, 2600 Berchem
openingsuren:
Monday - friday: 7.30 am - 18 pm 
Saturday & sunday: 10 am - 18 pm
Advertenties

Een gedachte over “Maurice coffeebar – Berchem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s