Wollini – de chicste wol in town

IMG_3707

w2

Er zijn mensen met een hart voor ondernemen, Marianne van Wolboetiek Wollini is zo iemand. Wanneer ik met haar rond tafel zit voor een babbel over haar nieuwe zaak, valt me meteen op: dit is een vrouw met een plan!

Diep verscholen in het mooie Geel opende in oktober Wollini, de zaak is gelegen in de achterbouw van Mariannes huis. Nooit in mijn leven zag ik zoveel verschillende kleuren en soorten wol. En toch verkopen ze maar twee merken wol, namelijk Katia en Lang yarns. In deze zaak kiest men voor kwalitatieve wol met een ecologisch aspect, zo kan je bij Lang yarns traceren waar je wol vandaan komt. In de breiwereld is Katia al een bekender merk, ze verkopen van mohair tot alpaca wol. Geloof mij, keuze genoeg! De boetiek is een aanwinst voor de hippe breister, maar even goed voor de ouwe rot in het vak. Het cliënteel loopt erg ver uiteen vertelt de zaakvoerster, die de breimicrobe van haar mama mee kreeg.

IMG_3709

wollini

IMG_3718

Bij Wollini gaan ze voor kwaliteit en klantgerichtheid, zo hebben ze diverse vesten als pasmodel in de winkel hangen. Je kan je resultaat op voorhand passen, je keuze maken en daarna de wol kiezen. En Wollini geeft als kers op de taart het patroon zelfs mee, voor vragen en problemen tijdens het breien kan je altijd terug komen voor advies van Marianne. Ben je helemaal nog niet thuis in breien, dan kan je één van de workshops volgen. Wollini wil mensen inspireren en creatief aan het werk zetten, neem hiervoor zeker een kijkje op hun Instagram!

Er is ook gedacht aan ieders budget, de garen hebben divers prijsklasse en kwaliteiten. Ze worden zorgvuldig met je uitgekozen. Bovendien is alles, maar dan ook alles bestelbaar op de webshop. Voor zij die wat verder wonen, via het wereldwijde web is de boetiek altijd dichtbij.
Maar Wollini kan ook tot bij jouw thuis komen, Marianne beschikt over een Wol on wheels. Haar caravan is geschikt voor een workshop, marktje of beurs, ideaal om een te boeken.

Wat mij zéker opvalt is de ondernemingszin van Wollini, ze deden reeds een popup bij Corbie. Daarnaast zijn ze actief op Instagram en Facebook. Marianne zorgt voor een goede service met haar klanten, is erg toegewijd en heeft het momenteel al erg druk.

Deze wolboetiek is voor mij al een vaste waarde in Geel, je gaat er mij vaak terug zien!

 

Wil je ook graag een bezoek je nemen, Wollini is te vinden Dr. Sanodreef 14 in Geel. Geopend dinsdag - donderdag - vrijdag open van 10-15u en 16-18u, woensdag van 10-12u en zaterdag van 10-18 uur. Of surf naar hun website www.wollini.be.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s