Home update #4

Mensen vragen al vaak: “en zijt ge al in huis getrokken?” En dan moeten wij altijd antwoorden, dat onze woonkamer er bij ligt als een werf. En er geen elektriciteit of verwarming is. Want die zijn allemaal onder renovatie gevallen.
Onze woonkamer was vroeger opgedeeld in twee ruimtes, gescheiden door een drievaks-deur. Om het geheel één te maken, hebben wij een deur dicht gemetst en de muur er voor een deel uitgeslagen. Het oogt nu al super ruim, we zijn erg benieuwd naar het resultaat als het volledig bezet is en een witte ruimte is!

DSC_4980 Voor en na

Nu de bezetter zijn gang gaat, is het aan ons de beurt om vloer te zoeken. Nooit gedacht dat er zoveel opties waren, het is moeilijk om een keuze te maken. We zijn al bij veel mensen raad gaan vragen. Beneden in de woonruimte willen we iets duurzaam, niet super goedkoop of duur. Boven is het budget kleiner, gezien we die ruimtes niet zo frequent gaan gebruiken.. Gelukkig is onze hal en keuken al gevloerd, dat zou het nog moeilijker maken.

Wat raden jullie aan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s