My woodcase

IMG_0030

Onze order dateert al  van even geleden, maar deze onderneming is het bloggen waard. Zoals voorheen gebleken is, ben ik fan van hout. Geen verbazing dus, als het verlengde van mijn arm ook een hout kleedje heeft.
Een tijdje geleden kwam ik op social media het Gentse bedrijf My woodcase tegen, ze hebben twee collecties, Bamboo en Rosewood.  We bestelden ze allebei, ze zijn verkrijgbaar voor alle apple toestellen en de samsung S5.

mwc

Het pakketje zat echt asap in onze bus, om exact te zijn: 1 dag later. De service is echt subliem en ook kan dat gezegd worden van de kwaliteit, gezien de rosewood al een half jaar rond mijn lief zijn smartphone zit. Dit zonder krassen of beschadiging, het materiaal bestaat ook uit echt hout. De hoesjes zijn gemiddeld iets zwaarder, maar erg duurzaam voor een mooie prijs.
We zijn vooral blij met het design, de eenvoud en het gebruik van echt hout. Alle hoesjes zijn te koop aan 19,95€.

IMG_0017

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s