Sister bean – Mechelen

DSC_5254 DSC_5244 DSC_5240 DSC_5236

 

Nooit gedacht dat Mechelen als grootstad zoveel potentiële hotspots had, afgelopen zomermaand ging ik met Annelies van Mus in de wolken cityspotten. Onze eerste stop was bij Sister Bean, voor een lekkere koffie en vooral een stevig ontbijt! Het pand is gelegen aan de Mechelse grachten, met een fijn terras. We plaatsten ons beneden in een gezellige hoek, zonder te beseffen dat de zaak boven nog veel mooier was. De inrichting is gemaakt van multiplex hout, heerlijk licht en toch veel vintage decoratie om er een geheel van te maken.

 

DSC_5226 DSC_5224 DSC_5238

In deze zaak kan je niet enkel gezellig kletsen en koffie slurpen, ze bieden uitgebreid ontbijt en lunch. Voor de drukke werkmens of student is er zelfs take-out voorzien. Alles is bereid met veel zorg en liefde, de bediening is gezellig. Mijn gevoel van thuis zijn was er meteen. Naast een mooie zaak en lekkere koffie, kom ik zeker nog eens terug voor die blueberry pancakes!

DSC_5257 DSC_5249 DSC_5246DSC_5229

See you soon Sister bean!

Sister Bean
vismarkt 26, Mechelen
Website & Facebook
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s