Pilates moves

DSC_5428 DSC_5431

Ongeveer 1 jaar geleden ging ik voor de eerste keer, best zenuwachtig, naar een les Pilates. Alhoewel ik wist wat er mij te wachten stond, het gevoel na de les was zalig. 50 minuten krijg je een reeks van oefeningen, die in strijd zijn met je kunnen en vooral beperkingen. Het is hard werken en vooral niet te vergelijken met andere groepslessen, vandaar Pilates Moves’ slogan: we balance, strengthen, strech.. but most of all we move.
De eigenares Katrien is geen onbekende voor mij, we zijn al een langere tijd collega’s.  Katrien, bijna gans haar leven instructeur van allerlei groepslessen, houdt het al enkele jaren bij Pilates en Yoga. Sinds kort heeft ze aan huis een studio, waar alle groeps- en privélessen doorgaan. De Pilates lessen zijn opgedeeld in levels, alle lessen worden op de mat gegeven. Er is ook een mogelijkheid om privéles te volgen op de toestellen, zoals de reformer of de barrel.

DSC_5435 DSC_5438

Alle lessen worden doorgaans in kleine groepen gegeven, zodat de lesgevers je individueel kunnen benaderen en corrigeren. Vaak wordt Pilates gezien als een sport voor mensen met rug- of nekklachten, maar eigenlijk zou het een aanrader zijn voor iedereen. Want door de oefeningen krijg je de slechte vormen voor een groot deel uit je lichaam, het resultaat boek je al snel na 3 maanden. En JA, daar kan ik over meespreken 😉
Bekijk het al een investering in je lichaam, waarbij je werkt aan een mooi figuur. En toegeven, het is zwaarder dan je denkt, maar dat moet je best zelf ondervinden.

Ga zeker eens een kijkje nemen of de website van Pilates Moves en hun facebookpagina, daar geven ze momenteel enkele privélessen gratis weg.

Ps: alle foto’s van de website zijn door mij genomen, een ongelofelijk leuke dag waarin ik hard gelachen heb!
DSC_5423

website & facebookpagina
Advertenties

Een gedachte over “Pilates moves

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s