SIMPLE – mechelen

DSC_5270DSC_5269 DSC_5273

Er zijn zo van die interieur-winkeltjes waar je uren kan in rond wandelen, van de kleinste decoratie tot zetels en kasten kan je bij Simple vinden. Deze grote winkel ligt gelegen op de vismarkt en geopend van maandag tot zaterdag van 10u-18u.
De eigenares is al 20 jaar actief in de interieur wereld en helpt je graag verder met zoektocht van jouw inrichting.  Zelf ben ik fan van de persoonlijke aanpak, deze mensen kunnen je zoveel meer doen inzien. Zodat alles ook in het geheel samen past.

Ik zag veel Scandinavische invloeden, pastel kleurtjes en ook unieke designs. Bijvoorbeeld de lamp met bijzettafel ( bovenaan) of de kast op hoge poten (onderaan). Merken zoals Hay, bloomingville, muuto, Normann Copenhagen en nog veel meer kan je hier vinden.
De winkel lijkt klein van buitenaf, maar de showroom is heel uitnodigend. Alles is verdeeld in kleine ruimtes, zo stoort het ene interieur het andere niet. Dit vind ik als klant wel fijn, om een duidelijk overzicht te hebben.

DSC_5275 DSC_5271 DSC_5268

 

Aan alle liefhebbers, breng zeker eens een bezoekje. Een mooie winkel!

Simple, Vismarkt 2-4, Mechelen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s