Let’s make light

1

Vele hun facebookfeed zal er ook wel van vol staan, het merk little lovely company bracht lichtboxen uit waar je zelf de tekst kan aanpassen. Ze zijn te vinden in the shop online of bij wolf & wolkje, dit zijn allezins de winkels waarvan ik weet dat ze in pre-order zijn. De prijs van een A4 is 39,95 euro en voor een A5 22,95 (ref. the shop online).

Het idee vind ik geweldig, niet gebonden zijn aan  één bepaalde quote. Dan denk ik meteen aan een aankondiging van een verjaardag of kerstmis, … De lichtboxen van little lovely company vind ik zeker geen grote investering, maar mijn creatieve brein ging pinnen en kwam enkele makkelijke DIY’s tegen hier en hier. Deze kunstwerken zijn evenzeer mooi en voor een kleiner prijsje.

Lichtboxen passen in veel interieur stijlen, van strak tot romantisch  of erg industrieel. Ze  maken het geheel subtieler en met de aanpassingsmogelijkheden van little lovely company ook veel speelser.  Zelf ga ik eerst mijn interieur bekijken en er even in wonen, misschien past er wel eentje bij ons.. Dan denk ik meteen al aan de slaapkamer of de keuken. Stay tuned is zeker niet overroepen en  bij deze zijn jullie ook geïnspireerd geraakt door lichtboxen!

2Sources my pinboard

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s