Polette goes wood

Mijn eigenzinnige obsessie met hout gaat ver, grenzeloos eigenlijk… Ik wil er niet over uitweiden, maar toen ik de houten monturen in de webshop van Polette zag staan. Ja, toen was ik op slag bezeten, dat paar zou binnenkort op mijn neus staan!

IMG_1210En zoals je ziet, doet die dat ook! Het concept van Polette is in mijn ogen geniaal, ze zorgen voor low cost in het maken van je bril. Dit komt doordat ze de enige partij zijn tussen bril en klant, voor 20 euro heb je al een complete bril met glazen op sterkte. Polette verkoopt niet enkel brillen op sterkte, maar ook zonnebrillen voor mannen & vrouwen. Er is keuze uit honderden designmonturen, waarbij er veel kleur- en materiaalkeuze is.
Mijn zoektocht was eigenlijk vrij moeilijk, maar de website met de filters brengt je goed wegwijs hierin. Vaak kan je niet objectief oordelen als je hem niet kan passen, maar je kan selecteren op montuurmaat en mijn keuze ging uit naar maat S. Anderzijds raden ze je aan om het montuur van je eigen bril eens op te meten, zo heb je ook een beter idee van je maat.

Na het bestellen hoef je eigenlijk niet erg lang te wachten op je bril, mijn pakketje kwam binnen de 10 dagen aan. Een tevreden klant kan ik mijzelf wel noemen, de kwaliteit van de bril is top en geen klagen van service. Nu nog een ander montuur naar mijn zin vinden en mijn virtueel winkelmandje zit al vol!

IMG_1228IMG_1195

 

volg polette op instagram, twitter en facebook
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s