Kingkong coffee

DSC_5006 DSC_5009 DSC_5013 DSC_5015 DSC_5017 DSC_5020

In elke grootstad heb ik een koffiebar waar ik rotsvast naartoe trek, in Hasselt is dat King kong koffie. Een beetje verborgen gelegen in de stadkern, maar in de kleine kern van Hasselt is alles dichtbij. De koffiekeet heeft een klein en gezellig terras dat altijd vol zit, hun interieur is ook wel tof. Overal spot je de kleine king kong’s.

Maar waarom ik er net iets liever ga dan andere koffiebars, dat komt door de baristas, Marc en Gemma. Ze bereiden hun warme en koude dranken met ongelofelijk veel liefde. En gaan voluit voor de smaak van hun product, thee bereiden ze bijvoorbeeld met de timer ernaast. Oprecht blij word ik van mensen die zoveel passie in hun zaak stoppen!
Met een glimlach en een babbeltje wordt je altijd bediend, kingkong koffie zou helemaal anders zijn moesten ze er niet in staan. Volg dit cool duo ook op  twitter, werkelijk een plezier om te lezen!

De grootste ontdekking van de dag: cold brew. De nieuwste trend in koffieland, koffie met ijsblokjes en tonic. Echt een aanrader als je fan bent van een bittere smaak, mijn eerste slokjes waren ook een beetje afwachtend. Toch ben ik helemaal mee in het verhaal, de aroma’s van de koffie zijn fenomenaal! Als je het ook eens wil proeven, vraag dan naar een black tonic.

DSC_5015 DSC_5012 DSC_4999DSC_5022

 

kingkong coffee
maastrichterstraat 58, Hasselt
Facebook
Advertenties

Een gedachte over “Kingkong coffee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s