UMIX stoelen

Ben jij ook zo dol op de Eames stoelen, maar is dit niet toegelaten in je budget. WEL, dan deel ik in deze post de ideale oplossing!
Leen bakker heeft namelijk een nieuwe lijn, ze doopten dit om tot UMIX. De designers haalden hun inspiratie uit L.A., New York of Stockholm, elke wijk in deze steden heeft zijn typische vormgeving. Het UMIX concept is dat je stoelen, zetels of boxsprings kan samen stellen, naar je eigen stijl. En er hangt helemaal geen duur prijskaartje aan!

Tijdens mijn bezoekje aan Leen bakker, was het mij totaal nog niet opgevallen dat het concept bestaat uit samenstelling. Gelukkig deed een infobrochure zijn dienst, de stappen zijn redelijk simpel. 1) kies je frame 2) kies je zitting 3) kies je kleuren.

15-5-Leenbakker

Sfeer-eethoek-leen-bakker-779x1024

De poten zijn met ronde hoeken, koperkleurig of hout met hoekige vormen, je zitting is leatherlook of stoffen variant. De stoffen is meer ovaal van vorm dan de leren. Kleuren voor de stoffen zitting is zwart of grijs en bij de leren wit, zwart, beige of oranje.

Naar onze opinie een ruime keuze, uiteindelijk zijn er honderden varianten van UMIX-stoelen. Ze kosten net iets meer dan 100 euro en minder dan 200. Op het eerste zicht zien ze er degelijk en kwalitatief uit. Het goede eraan is de mogelijkheid tot zoveel verschillende vormen en kleuren, heel trendy om verschillende modellen aan een tafel te zetten!

Sfeer-eethoek1-leen-bakker-682x1024

Meer info in je dichtbijzijnde leen bakker of hun site!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s