Julie’s Geel

IMG_0721

IMG_0693

IMG_0678

De koffiebars in mijn thuishaven Geel, schieten uit de grond sinds vorig jaar . In grootsteden een normaal fenomeen, ben ik euforisch dat de Kempen zijn inhaalbeweging doet!
Allernieuwste van hen is Julie’s, iets verder uit de winkelstraten gelegen op de Werft. Het zal jullie meteen opvallen waarom ik nu al zoveel van de koffiebar hou.. Ze hebben een geweldig mooi Scandinavisch interieur!

Het zitten en bestellen is er zoals in de grootsteden, met vele aan een grote tafel en bestellen aan de toog. De kaart is gevuld met koffie van Giraffe, thee, chocomelk en sapjes. Er is ook mogelijkheid tot kleine lunch en ontbijt op zondag, ze kiezen ook voor glutenvrij voedsel.
We hebben reeds het ontbijt al getest, rustig buffet met veel keuze met resultaat traag opstaan op zondag. Reserveren is wel aangeraden, want elke zondag is het full house bij Julie’s.

IMG_0718

IMG_0709

IMG_0687

Jammer genoeg moet ik de echte koffiekenners (waaronder mijzelf) teleurstellen, aan het zetten van koffie met melkbereiding is nog wel wat werk. Maar elke startende ondernemer verdient een kans om te leren, dus ik geloof er in dat dit zeker in de sjakoch zal komen!
Van een klein puntje kritiek naar het grootste voordeel, de zaak is voorzien op klanten die komen werken of studeren. Stopcontacten zijn voorzien aan alle tafeltjes tegen de muur, een bewuste keuze van Julie.
De toog, banken en tafeltjes zijn handgemaakt uit nieuw steigerhout, heel licht van kleur. Dit zorgt voor een mooie open ruimte. Ook aan details geen gebrek, op elke tafel staat een vaasje met verse bloemen of kijk eens rond voor leuke decoratie-inspiratie!

IMG_0685

IMG_0686

IMG_0677

Julie’s, wat een topzaak zijn jullie, mij zal je er geregeld zien!

Advertenties

2 gedachtes over “Julie’s Geel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s