Maurice (coffee & knits)

DSC_4635-001DSC_4642-001DSC_4643-001

“Have you met Maurice?” Naturlijk, want je kan er ook niet naastlopen in de grote KBC-toren van Antwerpen! Altijd een tevreden gevoel dat ik heb als ik het werk van jonge ondernemers zie, ook hoort Veronique erbij, she should be… Als campagnebeeld!

Na twee succesvolle breiboeken, een koffiebar en knitlabel, mag je zeker zeggen dat je goed bezig bent. Haar inspiratie en voorliefde voor het New Yorkse komt mooi naar voor in de koffiebar. ย De voorheen , saaie, zaal is geรซvolueerd tot een hippe bar, meteen een gezellige sfeer. De bediening was ook dik in orde, het gebak was overheerlijk. De verwachtingen waren hoog, gezien het mooi verspreid werd op social media. Maar ik kom zeker terug naar Maurice, voor de koffie en zeker de prachtige bollen wol!

Moesten jullie er nog niet geweest zijn, dit is het adres: Eiermarkt ,2000 Antwerpen. iHou Maurice ย ook in’t oog op hun Facebookpagina, website en instagram.

DSC_4638-001DSC_4651-001DSC_4648-001

Advertenties

Een gedachte over “Maurice (coffee & knits)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s