Yapado loft – pressdays

CFL-8307 CFL-8312 CFL-8314CFL-8319 CFL-8331  CFL-8340 CFL-8342

De plezantste tijd van het jaar, wat een geluk heb ik dat dit tweejaarlijks is! Dat ik het over de press days heb konden jullie al in de titel lezen, een dag vol inspiratie en lekkere dingen eten. Een blog onderhouden heeft toch ook zijn mooie kanten! Eigenlijk was ik er totaal nog niet mee bezig met netwerken, tot op het moment dat de lieve dames van Yapado agency mij een mailtje stuurden om te vragen of ik wou langs gaan.

De merken die ze aanbieden zijn voornamelijk te betalen door iedereen en soms wel verkrijgbaar in de gewone supermarkt. Dan spreek ik over Mistral home, Cien van Lidl, Elvea en Delicieux van Lidl, daarnaast hebben ze ook andere merken zoals Moon boot, Salt&Pepper en  de juicebar Zest.
Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar de lifestyle producten, erg verrassend kwam Mistral home uit de hoek. Dit merk is te koop bij Carrefour, Makro en Delhaize, ze voorzien leuke accessoires voor je interieur. Denk aan plaids, kussens, tafellakens en nog veel meer, de grootste collectie is te vinden in Makro. Mijn liefde voor marmer is dan ook groot, nu is het toevallig dat Salt&Pepper dit jaar een ganse collectie servies ervan uitbrengt. Voor dagelijks gebruik een plus want het is geschikt voor vaatwas, oven en microgolf.  De kwaliteit van S&P is ook subliem, dit 20-delig servies koop je voor € 119 euro.
Het allerbeste aan die press-agencies is dat ze mij boeien met nieuwe merken en hun capaciteiten, je ontdekt zoveel nieuwe dingen. En je ontmoet eindelijk die leuke mensen waar je af en toe een mailtje mee stuurt en natuurlijk ook je co-bloggers.

Zo mijn inspiratie-hoekje is weer even gevuld, hopelijk dat van jullie ook.. Press days tot de volgende keer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s