ZETEL – zoektocht

ikeaSÖDERHAMNKIVIKEKENÄSET

VTwonen

Macédes AloeMacédes EllaMacédes Montreal

basiclabelFaceNeatJurre Denfa

idee plusidee +

Als couchpatoes en die-hard netflixers (ik weet dat dit geen bestaand woord is), moet een zetel in ons toekomstig huis toch wel 1) groot genoeg 2) super comfortabel zijn. Nu moet ik eerlijk toegeven dat een zetel niet onze topprioriteit is, omdat we eigenlijk  al een tweedehandsje opzij hebben staan.
Dus gaan we er ook niet over liegen, als ons budget na alle renovaties het nog toelaat.. Kopen wij zeker een nieuwe zetel, maar soms moet je eens denken en vooral calculeren wat er in het plaatje past. Opstapeling van kosten, dat is nu eenmaal verbouwen!

Opvallend in mijn moodboard is de kleur grijs, misschien omdat het huidig aanbod ervan zo groot is. Of omdat mijn licht voorgevoel zegt dat zwart hard gaat botsen met onze andere meubels, de meesten zijn wit of pasteltinten. En mijn laatste argument is de grote ruimte met de mooie witte gashaard, de kleur grijs zou alles mooi verzachten!

De webshops waar ik gekeken heb zijn: ikea (duhh), VTwonen, basiclabel.nl en idee + (winkel in Herentals). Alle zetels variëren van prijs tussen de 600 en 1200 euro, meer budget wil/kan ik er niet aan spenderen. Zetels vervang je met de jaren door gezinsuitbreiding of verandering in het interieur. En de trend van vroeger dat je moet investeren in een dure zetel, is er ook stilletjes aan het uit gaan.

Enerzijds vind ik het ook moeilijk om online een zetel te bestellen, je hebt geen idee van comfort. Laat staan dat de werkelijke kleur verschilt met de foto’s, maar retourneren bestaat dan ook weer.. Het liefst willen we een hoekzetel met een chaise longue om ’s avonds lekker in slaap te dommelen, echt iets om naar uit te kijken!

Photo header: Neat sofa van Basic Label
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s