Wolf&wolkje

Woonblog boom(1)

Of wel lees je nog maar recent blogs,  maar het verhaal van Tom & Britt kan je niet ontglipt zijn! Enkele jaren geleden hebben ze woonblog opgestart, en na talrijke nominaties zoals Weekend blog awards, zijn ze wel dé interieur-blog van België. Het woonboek staat bij ons ook mooi in de boekenkast, persoonlijk vind ik het grafisch prachtig in elkaar gestopt en zit het boordevol DIY’s.
Samen heeft het koppel een super schattige dochter Mona, de komst van het MINI woonboek was dan ook een logisch gevolg! Dit boek is dan weer een musthave voor aanstaande mama’s die iets bewuster willen bezig zijn met het interieur van de babykamer. En dan hebben we het eindelijk over Wolf&wolkje, de webshop van Tom en Britt, met het eigenlijke doelpubliek: ouders op zoek naar decoratie, interieur en speelgoed voor kids.

Maar, grote meisjes zoals mijzelf kunnen er zeker ook leuk dingen vinden! En dat deed ik ook, want in hun webshop zit namelijk een letterbanner. Waar je zelf quotes mee kan knutselen, fantastisch toch?! Voor wispelturige mensen als mijzelf, het ideale deco-hebbeding om mijn woonkamer met op te vullen.
De letterbanner is te verkrijgen in goud, zilver en zwart, gezien wij gekozen hebben voor witte muren past zwart het beste. De service van wolf&wolkje is ook vermeldenswaardig, ze shippen de volgende dag naar hun Belgische klanten. Hun mailverkeer is ook erg snel en duidelijk, maar.. Met de komst van hun tweede kindje gaan de zaken even on hold, bestel dus zeker deze week nog iets!

IMG_8262-1IMG_8289-2

website & Facebookpagina:

10628400_272425366278204_6054718590068930170_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s