KOLOR kaffee

21d9d-img_4054Iets meer dan één jaar geleden kwam Kolor Kaffee naar Geel, de eigenaars zijn afkomstig uit Eindhout -goede blognaam gekozen- en speelden al lang met het idee van een koffiebar te openen.

Ze hebben hierbij de juiste beslissing gemaakt, Kolor kaffee is een koffiebar waar iedereen- maar dan ook iedéreen- terecht kan. Niet enkel voor de vriendelijke service en lekkernijen die door de maag gaan, bovendien is er rustig & gezellig zitten. Toen ik hen vroeg wat het voornamelijkste aspect van hun zaak is, zeiden ze: we willen een living-gevoel creëren voor ons cliënteel.
Toch zitten de klanten bij het minste straaltje zon op het gezellig terras, en geloof mij, je moet het mee maken voor je erover mee kan babbelen… HEERLIJK!

e6b01-img_4027c5415-img_4049 d786f-img_4053Het grote verschil met de andere koffiebars in Geel , is dat ze bij Kolor kaffee geschoold zijn als barista. De koffies zijn op een juiste manier gezet, toch wel van belang voor de echte liefhebbers. Hun roast is van de alom bekende caffènation uit Antwerpen, je hebt keuze uit de klassiekers zoals espresso, cappuccino, latte en flat white… Maar ze serveren ook zoete koffies, verschillende soorten thee en chocomelk.
Vera maakt elke dag homemade (kaas)taart, hou zeker hun facebookpagina in’t oog, zo mis je zeker geen enkele dagelijkse suggestie!

e361f-img_4031eb359-img_4042
Kolor kaffee,
Kameinenstraat 10, Geel

Geopend dinsdag, woensdag en vrijdag van 8u30 tot 18u30 en zaterdag van 6u tot 18u30.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s