Want deco hoeft toch niet duur te zijn?!

De inrichting van je huis evolueert naarmate je er woont, hoe je je voelt en ook welk seizoen het is. Volop zijn we in de wolken van de inrichting van ons huis, dat nu wel een bouwwerf lijkt. Dat er een knoop moest doorgehakt worden over de inrichting, zullen velen onder jullie wel kennen. Maar we hebben besloten, onze voorkeur gaat naar Scandinavische stijl, heel veel wit, hout elementen en zachte kleuren.
Voor onze meubels kiezen we bewust een groter budget, hun weerstand en levensduur is nog wel anders dan decoratie. Mijn meest favoriet besproken onderwerp laatste weken, want hoe fantastisch is het dat je een eigen touch aan je interieur kunt geven, toch?

Maar verrassend genoeg vind je mooie decoratie voor een prijsje in Scandi stijl!

collage actionkader / hanger / kader / schaaltje / bijzettafel / vaas

De meest gekende keten naar mijn vermoeden, enkel jammer dat ze vaak werken met tijdelijke aanbiedingen.. Je moet er zeker ook vaak genoeg langs gaan om goede dingen te scoren en ook elk winkelbezoek breng je wel iets mee naar huis. Mijn favorietjes zijn het schaaltje en de vaas!

 

collage hemabijzettafel / vaas / fotorekje / vaas / plaid / mandje / kaarsen

Een iets duurder prijskaartje op sommige vlakken, maar daarom zeker niet minder mooi. Het voordeel aan Hema vind ik de fantastische webshop, je kan vanuit je luie zetel je producten bestellen en enkele dagen later kunt ophalen en betalen. Hema is dit seizoen ook totaal mee met Scandinavisch design, heel fijne pastelkleurtjes. Maar ik vermoed dat meer mensen wel een liefdesverhouding hebben met Hema, dus ik ga mij niet erover laten uitwijden!

kwantum collagehanger / kalender / kussen / plaid / wandbord / bijzettafel / kussen

De ontdekking in deco-en klusland, deze Nederlandse keten is ideaal voor startende bewoners. Ze spelen heel hard in op trends en de prijzen zijn echt ongelofelijk rond en laag. Niet enkel de decoraties zijn de moeite om te bekijken, ook het behang, de verlichting en de grote meubelen. Hou zeker ook hun acties altijd in’t oog, bij Kwantum kan je echt mooie dingen scoren. Zo verkochten ze een tijdje geleden een replica van de Eames stoelen en dit voor 29,95 euro. Wij hebben hier al een mooi budget gespendeerd aan bijzettafeltjes en ze zijn bijvoorbeeld van betere kwaliteit dan Action…

Source headerfoto: thatnordicfeeling.com

Advertenties
Geplaatst in: Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s