NOMAD coffee productions in BCN

“We love good coffee and we want to share it with our people and costumers.”

Aldus de baristas achter NOMAD, een koffielab in het hartje van Barcelona. Voor onze reis deed ik wat research op mijn favoriete instagram accounts en google, ik schreef enkele namen op en natuurlijk was NOMAD erbij. Maar verwarrend genoeg kan je ze ook vinden onder de naam CΓΈFFEE, maar het adres waar je heen moet is passatge de sert 12.

Je waant je meteen in een professionele omgeving, wanneer je iets besteld vragen ze naar het aantal shot of de smaak van de espresso. We genoten beiden van onze espresso’s, cappuccino’s en een aeropress slow koffie, terwijl de barista vertelde over de oorsprong en de zetmethode.
Heerlijk om een smaakexplosie in je mond te hebben en kunt kijken hoe ze als chemicus met koffie werken. NOMAD is meer een lab & roaster, dus niet de standaard koffiebar. Er is ook de mogelijkheid tot take-out en het kopen van koffiebonen, maar verwacht er geen gezellige koffiekeet van, hier komen we voor de smaak en het expertise.

Wij waren alleszins heel tevreden over de beleving van de koffie en kochten een zakje bonen. Ons bezoek was relatief goedkoop, 5 drankjes en een zakje van 500 gr kostte rond de 15 euro. Ze hebben sinds kort ook een Engelstalige website en een actieve facebookpagina. Maar schrik zeker niet af om het te zoeken in een steegje, het is de 20 minuutjes zoeken echt wel waard!

DSC_4421-5 DSC_4423-6 DSC_4417-2 IMG_3903 DSC_4420-4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s